loader image

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η εκδήλωση της εταιρείας διάθεσης και καθαρισμού ιματισμού IDEAL s.a

 

Μπροστά από τις εξελίξεις η IDEAL sa ενημέρωσε για τους βέλτιστους τρόπους διαχείρισης των λινών – Αναλυτική παρουσίαση από έμπειρα στελέχη της αγοράς – Η προστιθέμενη αξία για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Ο ρόλος του ιματισμού στη βελτίωση της εμπειρίας των φιλοξενούμενων, στην ενίσχυση της φήμης (brand) των ξενοδοχείων και στην προστασία του περιβάλλοντος, ήταν το κύριο θέμα της ιδιαίτερα επιτυχημένης ειδικής ενημερωτικής και εκπαιδευτικής εκδήλωση που πραγματοποίησε η εταιρία διάθεσης και καθαρισμού ιματισμού IDEAL s.a., με τη στήριξη της Ένωσης ξενοδόχων Ηρακλείου και του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, την Τετάρτη 16 Μαρτίου στο ξενοδοχείο ATLANTIS.

 

 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και των στελεχών τους, για τους βέλτιστους τρόπους διαχείρισης των λινών από την στιγμή της παραλαβής έως την επιστροφή τους στον πάροχο υπηρεσιών ιματισμού, καθώς και αναλυτική παρουσίαση από έμπειρα στελέχη της αγοράς του τρόπου με τον οποίο ο ιματισμός διαμορφώνει προστιθέμενη αξία για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή εκδήλωση για τα δεδομένα του κλάδου, καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί αντίστοιχη δράση στο παρελθόν πανελλαδικά, και δη στο επιχειρησιακό μέρος της λειτουργικής διαχείρισης των ξενοδοχείων.

 

 

Oι ιδρυτές της IDEAL s.a. κ.κ. Γιάννης και Γιώργος Σηφάκης, ευχαρίστησαν όλους όσοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία της εταιρείας και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο ιστορικό ίδρυσης, αλλά και στο πάθος τους να την αναπτύξουν.

 

 

Ο Executive Director της εταιρείας, Ζαχαρίας Σηφάκης, μίλησε για το Όραμα, την Αποστολή και τις Αξίες της εταιρίας, όπως και για τη σημασία του housekeeping για την εύρυθμη λειτουργία και σωστή εικόνα του ξενοδοχείου, αλλά και για τον ρόλο του ιματισμού και της καθαριότητας στη βελτίωση της εικόνας του ξενοδοχείου και της εμπειρίας του φιλοξενούμενου.

«Πιστεύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα, στην εκπαίδευση και στην εξέλιξη των ανθρώπων μας και σε αυτή την κατεύθυνση δίνουμε μεγάλη σημασία στον διάλογο μεταξύ των στελεχών του τουρισμού, μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε όλοι μέσα από αυτό», αναφέρει η εταιρεία και προσθέτει, «Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε στην υπηρεσία ενοικίασης ιματισμού από το 2006. Η πολυετής εμπειρία μας πάνω στην ποιότητα των λινών και οι εδραιωμένες συνεργασίες με τα εργοστάσια παραγωγής, μάς επιτρέπουν να συνδυάζουμε την άριστη ποιότητα με την πλέον οικονομική τιμή για τους πελάτες μας. Αυτή είναι και η αναγνώριση για τη σημασία του επιπέδου υπηρεσιών που παρέχονται στους φιλοξενουμένους».

 

 

Τα ειδικότερα εκπαιδευτικά θέματα που παρουσιάστηκαν αφορούσαν:

  • Τον τεχνολογικό εξοπλισμό της IDEAL s.a – Τι εξασφαλίζει και τι εγγυάται στον συνεργάτη της, από τον κ. Θεόδωρο Ντόλια, Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδος Xenex – Kannegiesser.
  • Τα επαγγελματικά χημικά καθαρισμού του ιματισμού, τις ιδιαιτερότητες και τα πλεονεκτήματα για Ασφάλεια – Υγιεινή – Απολύμανση, τα Υποαλλεργικά και την Περιβαλλοντική Ευθύνη από την κα Ελένη Πάλμου, Χημικό της εταιρείας Rolco Cristeyns.
  • Τον ρόλο και την προστιθέμενη αξία του ιματισμού στο ξενοδοχείο από τον κ. Γιώργο Πελεκανάκη, Πρόεδρο ΠΟΔΙΞ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων).
  • Τις καλές πρακτικές διαχείρισης του ιματισμού στο ξενοδοχείο. Τον ρόλο της προϊστάμενης και της καμαριέρας καθώς και τα κριτήρια επιλογής συνεργάτη από την κα Εμμανουέλα Πατεράκη, HOUSEKEEPING MANAGER Ξενοδοχείο Atlantis
  • Την ιδανική Συνεργασία και την φιλοσοφία του rental από την κα Εμμανουέλα Κονταξάκη Operation / General Manager της IDEAL.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Χαλκιαδάκης Νίκος, πρόεδρος Ξενοδοχείων Ηρακλείου, Στρατάκης Άρης, Περιφερειακός Διευθυντής ΕΟΤ , Σφακιανάκης Γιώργος, Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, ενώ παραβρέθηκε ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός Ξενοδόχων, Διευθυντών Ξενοδοχείων, Προϊσταμένων Ορόφων και Υπευθύνων Λινοθηκών.

Η εσπερίδα ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις-απαντήσεις στα θέματα που αναπτύχθηκαν, ενώ προσφέρθηκε δείπνο/μπουφές όπου και συνεχίστηκε η ανταλλαγή απόψεων των παρευρισκόμενων.

 

IDEAL S.A.

Η IDEAL S.A. ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί μια υπερσύγχρονη και πρωτοποριακή μονάδα για το πλύσιμο και την ενοικίαση επαγγελματικού ιματισμού.

Με προσεκτικό σχεδιασμό και τις κατάλληλες επενδύσεις, η εταιρεία καταφέρνει να ενισχύει διαρκώς τη δυναμική της και την ποιότητα των υπηρεσιών της. Πρόκειται για τη μόνη εταιρεία με ολοκληρωμένο προφίλ πιστοποιήσεων σε πρότυπα λειτουργίας, ποιότητας και υγιεινής από διακεκριμένους φορείς.

Διεθνείς οίκοι του χώρου, έχοντας αξιολογήσει την IDEAL βάσει δεικτών ποιότητας, παραγωγικής ικανότητας και μηχανολογικού εξοπλισμού, την κατατάσσουν στην πρώτη θέση στα Βαλκάνια και σαν μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη.

Scroll to Top