Ιdeal Executive

Νέα καινοτομία της Ideal Α.Ε.

Η ΙDΕΑL EXECUTIVE δίνει τη δυνατότητα σε επιλεγμένα ξενοδοχεία καθώς και σε Boutique Luxury Hotels  να «ντύσουν διαφορετικά» τα ανώτερης κατηγορίας δωμάτια & σουίτες τους, όπως επίσης και τα VIP εστιατόρια τους, με άριστης ποιότητας υφάσματα τα οποία διατίθενται σε μεγάλη  ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων.

Όλα τα είδη παραδίδονται στο ξενοδοχείο συσκευασμένα, για τη διατήρηση της αίσθησης φρεσκάδας και καθαριότητας.

Επίσης διατίθεται μεγάλη συλλογή ιματισμού για θεματικά εστιατόρια.

Η φινέτσα, η ανώτερη αισθητική και η πολυτέλεια που θέλετε να προσφέρετε στους επισκέπτες σας τώρα αποδεικνύεται και από τον ιματισμό που χρησιμοποιείτε.

Ενοικίαση Ιματισμού

Εγγυημένη Εξυπηρέτηση και Επάρκεια

Η τεχνολογική πρόοδος οδήγησε την εταιρεία ΙΝΤΕΑΛ Α.Ε. το 2006 στην δραστηριοποίηση μιας νέας υπηρεσίας, την ενοικίαση ιματισμού, εξυπηρετώντας ένα σύστημα ενοικίασης – πλύσης – μεταφοράς – φύλαξης ξενοδοχειακού ιματισμού.

Η ΙΝΤΕΑΛ Α.Ε. επιλέγει ιματισμό από φυσικές πρώτες ύλες 100% βαμβάκι, με κριτήρια την καλή ποιότητα και την αντοχή στην χρήση. Εξυπηρετεί έτσι και καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τις υπηρεσίες τους, με χαμηλό και ανταγωνιστικό κόστος.

Εγγυόμαστε άμεση εξυπηρέτηση – επάρκεια ιματισμού ακόμα και στην περίοδο αιχμής.

Πλύση Ιματισμού

Εξοπλισμός Τελευταίας Τεχνολογίας

Η εταιρεία ΙΝΤΕΑΛ Α.Ε. διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ένα μεγάλο και καινούργιο δίκτυο διανομής, και έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Με πλήρως αυτοποιημένα συστήματα πλύσης με δοσομετρικές αντλίες για την σωστή δοσολόγηση απορρυπαντικών ανάλογα με τους ρύπους και το είδος του ιματισμού προσφέρει στους πελάτες της τον καθαρισμό, την υγιεινή απολύμανσης και την μακροβιότητα του ιματισμού.

Εγγυάται στους πελάτες της άψογη και χωρίς προβλήματα συνεργασία με υπευθυνότητα και ασφάλεια.